Uvod v spletno modelarsko šolo

V poplavi elektronske pošte, kjer predvsem začetnike zanimajo osnove, se mi je porodila ideja, da bi na spletni strani uvedel Spletno modelarsko šolo.

Odločili bi se za skupen projekt in ga preko foruma poskusili spraviti v življenje. Za vprašanja, ki tarejo mnoge začetnike bi se na strani lahko objavili članki o določenih problemih. Bistvo je v tem, da bi lahko vsak obiskovalec imel dostop do diskusije in težav / rešitev ostalih.
Model bi gradil vsak sam doma po svojih zmožnostih in razpoložljivem času. V primeru težav pa se lahko obrne na spletno modelarsko šolo in skupaj rešimo problem ali svetujemo.
Zaradi različnih želja mladih modelarjev, bomo vsporedno lahko gradili več različnih modelov. Tako bo modelar že pri gradnji enega modela lahko spremljal gradnjo naslednjega in si tako nabiral izkušnje ter znanje.
Celoten projekt je brezplačen in prav tako svetovanje. Plačljivi so le naročeni kompleti za gradnjo (če se za njih seveda odločite), ki so na razpolago. Z vašimi željami pa se bo ta ponudba počasi povečevala.

Za začetek predlagam nekaj modelov:
• Leteči model letala Cessna iz stiropora – načrt
• Statični model starodobnega avtomobila – načrtkit komplet
• Statični model leta Piper Super Cub – načrtkit komplet
• RV model policijskega čolna – kit kompleto modelu

2R fly forum
Forum je odprt za vse obiskovalce. Za ogled objavljenih slik ali postavljanje vprašanj in odgovorov pa se je potrebno registrirati. Registracija je brezplačna, geslo pa si lahko izmisli vsak sam in ga kasneje tudi spremeni.

Za registracijo je naslednji postopek:
• V desnem stolpcu spodaj se nahaja polje Prijava na forum. Na dnu  se nahaja gumb registracija, kjer kliknemo Registriraj se.
• V polja vnesite svoje podatke, za geslo pa si izmislite svojega.
• Če ste vse pravilno izpolnili, vam program javi, da je registracija uspela.
• Čez nekaj trenutkov dobite na vaš mail obvestilo, da se včlanjeni na forum takoj, ko kliknete na poslano povezavo in že ga lahko uporabljate.

LP2R

 

Objave iz iste kategorije: