Policijski čoln

KIT komplet Policijskega čolna.
Dolžina:  64 cm
Širina: 19 cm
Višina: 25 cm
Teža: 1,75 kg
Motor: Speed 600 8,4V
Akumulator: 9,6V – 2400 mAh
Konstrukcija: klasična lesena

Model policijskega čolna je namenjen tako izkušenim modelarjem kot tudi modelarjem začetnikom, ki so se že srečali s podobno gradnjo. Čeprav je oblika čolna zelo atraktivna, pa je gradnja zaradi LASERSKO izrezanih delov zelo enostavna in se jo lahko lotijo tudi modelarji, ki obiskujejo osnovno šolo. Mogoče največ težav povzroča prekrivanje dna trupa, vendar če se ravnate po navodilih, to ne bi smelo predstavljati problema.
V kit kompletu se nahaja ves material za izdelavo čolna, razen lepila, barve za lakiranje in seveda orodja. Za gradnjo potrebujete le osnovno orodje: risarski pribor, olfa nož, brusni papir, manjše kladivo, klešče, izvijač, manjše pile, bucike in pribor za mehko spajkanje. Nekaj ostalih stvari, kot so lepilni trakovi, ščipalke za perilo, čopiči …, pa imate sigurno vsi doma. Načrt, ki je priložen v merilu 1:1 nam grafično pokaže vse dele in nihova mesta, izčrpna navodila za gradnjo pa vključujejo vse faze izdelave. Če se gradnje lotite točno po navodilih in po predvidenem vrstnem redu, imate 100 % možnosti, da bo model pravilno dokončan in vam tudi nudil vse zadovoljstvo pri vožnji z njim.
Kit komplet vsebuje tri lasersko zrezane plošče iz 3 mm debele topolove vezane plošče, dva kosa furnirja za prekrivanje trupa in ves drobni material kot so paličice za ograjo, pritrdilni vijaki, cevka z osjo za krmilo, vse letvice in podstavek. Poleg je priložena še vodoodporna modra folija z zrezanimi napisi ter astralon prozorna plastika za zasteklitev kabine.
Za dokončanje modela potrebujete še os (ø6 x 220 mm) z eliso (ø28-32 mm), kardan, RV komando, motor Speed 600 – 8,4 V, akumulator 9,6 V in regulator vrtljajev motorja.

Cena KIT kompleta: 69,90 EUR (cena vsebuje DDV)

Navodila v pdf obliki  

Kliknite tukaj, če želite spremljati forum graditeljev tega modela

Objave iz iste kategorije:

    None Found