2R design
Grafično oblikovanje
Razrez in montaža nalepk
CNC rezkanje
Laserska obdelava
Modelarstvo
Modelarske kategorije
Akrobacije
Aerodinamika
Spletna modelarska šola
Za začetnike
Zgodovina
Modelarstvo
Balonarstvo
Jadralna letala
Motorna letala
Slovenski konstruktorji
Zgodovinski članki
Knjiga
Najbolj brano
Zadnji prispevki
Anketa
Koliko modelov ste že zgradili?
 
Gostovanje
Anja
Andraž
 
Aktualno
Na naslovu www.2r.si nastaja prenovljena spletna stran,
ki bo po dokočanju zamenjala to na naslovu www.modelarstvo.si
 
Modelarstvo arrow Načrti za otroke arrow Razno arrow Pajac presenečenja
 
Pajac presenečenja Natisni

Pred vami je igrača, ki prav zares zasluži ime pajac presenečenja. Z njo boste lahko razveselili prijatelja ali prijateljico, pri čimer kanček nagajivosti prijateljstvu ne bi smel škoditi. Ta igrača je kot nalašč za darilo prijatelju, kateremu želite pripraviti presenečenje. Izdelava je preprosta, material za izdelavo pa boste hitro našli v domačih predalih.
 

Za izdelavo pajaca potrebujete prav malo: manjšo kartonsko škatlo, leseno paličico, košček blaga, malo vate, košček žice in žebljiček ter dve elastiki (gumici). Škatlo lahko naredite iz kartona tudi sami in jo lepo oblepite z barvastim papirjem.
Glavo in vrat pajaca naredite iz vate, ki jo ovijete s kosom blaga ter vse skupaj trdno privežete na leseno paličico. Pazite, da bo glava dovolj mehka, saj morate upoštevati, da pajac lahko prileti tudi nekomu v glavo. Dolžino palčke prilagodite globini škatle. Obraz naslikate z barvnimi flomastri in naj bo čim strašnejši, da se ga bodo prijatelji res ustrašili.

Na skici vidite, kako opremite škatlo. V primerni oddaljenosti od gornjega roba napeljete
iz vogala v vogal navzkriž dve gumici, tik nad njima pa vstavite karton s krožno odprtino, ki ustreza velikosti glave pajaca. Karton z notranje strani zlepite z lepilnim trakom. Tako je vse nared, da vstavite pajaca presenečenja v škatlo. Kako to storite, lepo prikazuje risba.
Takšno škatlo presenečenja lahko podarite prijatelju za rojstni dan. Vztrajajte, da darilo odpre pred vsemi povabljenimi. Na presenečenje vseh prisotnih se bo pajac pognal iz škatle; ker pa bodo gumice udarile ob kartonsko steno, bo tudi pošteno počilo. Ker je glavica pajaca nagačena z vato, ne bo nič hudega, tudi če komu skoči v nos.

  Pdf oblika za tiskanje
 
< Nazaj   Naprej >

 
 
 
Glavni meni
Modelarstvo
FPV letenje
Moji modeli
Načrti
Moja vzletna steza
Kit kompleti
Članki in nasveti
Modelarski krožek
Alpski pokal ALC
Načrti za otroke
Video filmi
Programi
Dogaja se
2R fly Forum
2R fly forum celostranski
FPV forum
Blog
Mali oglasi
Kazalo strani
Prijava na forum

Pozabil geslo?
Registracija Registriraj se
Obiskovalci
Obiskovalci: 1,380,462 (started: 2006-01-01) Obiskovalci danes: 32 Obiskovalci vceraj: 207 Obiskovalci na dan: Ø 293.77 Max. visitors per day: 1,391 (at (date): 2013-12-04) Max. page views per day: 18,882 (at (date): 2015-12-03) Page views: 9,119,373 Page views today: 177 Page views yesterday: 531 Page views per day: Ø 1,940.65 Page views per visitor: Ø 6.61 Online: 4 Obiskovalci Max. online: 71 (at (date): 2013-08-05, 13:34:08) Page views this page: 7,998 Your own page views: 99 JavaScript enabled: 0% (c) 2006 www.joom.la
Vreme

Vir: rtvslo.si
 
Optimizacija spletne strani, objava novosti tudi na Slovenski digg in web-strani.si