Zadnje objave

zacetniki

Gradnja modela EasyStar

Easy Star Dolgo sem izbiral model, ki bi bil najbolje primeren za začetnika. Na koncu se je najbolje obnesel model Easy Star, ki se mi je zdel najprimernejši, da z njim naučim leteti svojega 9 letnega sina.
V tem članku bom opisal gradnjo modela in poskušal po vrsti in zelo podrobno opisati vse faze izdelave. Čeprav so modelu priložena podrobna navodila, so le ta v tujem jeziku. In ker slike povedo več kot tisoč besed, sem vso gradnjo podrobno poslikal. Gradnja modela traja vsega skupaj le dobri 2 uri.
Continue reading “Gradnja modela EasyStar” »

Osnovne informacije za začetnike

Pred pristankomModelarstvo je zelo lep šport, ki ni poceni, vendar s pravilnim pristopom lahko veliko privarčujemo in uspešno napredujemo. Veliko začetnikov naredi osnovno napako pri nakupu opreme ali modela ter si s tem oteži učenje letenja. Napačen pristop bodočega modelarja le odvrne od tega športa, saj je treba veliko delov dokupiti in na koncu, ko stroški že zelo narastejo in jim ni videti konca, začetnik raje opusti ta šport. Prav začetnikom je namenjen ta članek, da se seznanijo s prvimi koraki v RV modelarstvo.

Continue reading “Osnovne informacije za začetnike” »