Zadnje objave

Kompleti

Extra 300 S

Komplet lasersko izrezanih delov za model Extra 300 S.
Vsi izrezani deli so iz topolove vezane plošče debeline 3 mm. Zaradi laserskega izreza so deli že dokončno izrezani in pripravljeni za takojšnje sestavljanje.

PDF oblika načrta 
Continue reading “Extra 300 S” »

Extra 300

Zrezkani deliKit komlet zrezkanih delov za model Extra 300
Načrt za model v dxf obliki, si lahko potegnete iz povezave: www.asi-print.si/files/Extra300.zip

Valcer

ValcerKit komplet zrezkanih delov za model Valcer
Model Valcer je namenjen letenju za zabavo, zmore pa tudi vse 3D akrobatske figure. Lahka in toga gradnja mu omogoča izvajanje tudi bolj drznih akrobacij, kjer je konstrukcija modela zelo obremenjena. Načrt za ta model je bil objavljen v reviji Tim, št. 8, 2007/2008. Zaradi zamotanih oblik posameznih delov pa je nastal kit komplet zrezkanih delov. Komplet vsebuje vsa zrezkana rebra za krilo iz balse debeline 3 mm. Zrezkani sta obe stranici trupa iz balse in vsa rebra ter ojačitve iz topolovega špera. Prav tako so zrezkani deli za nosilec motorja in požarna stena. Kompletu je priložen fotokopiran načrt celotnega modela v naravni velikosti.
Continue reading “Valcer” »

Starinski avto

Starinski avtoKIT komplet starinskega avtomobila
Model starinskega avtomobila je prav gotovo izziv za vsakega modelarja začetnika, ki se še privaja na delo v modelarstvu. Čeprav je model namenjen predvsem kot statični model, ki bo krasil vašo polico v sobi, pa je končni videz odvisen od natančnosti izdelave. Deli so zrezkani na CNC stroju, kar omogoča, da se deli med seboj lepo prilegajo. Continue reading “Starinski avto” »

Piper Pa 18 Super Cub

Piper Pa 18 Super CubKIT komplet letala Piper
Model letala Piper je namenjen kot okrasni eksponat, ki bo popestril vašo polico. Na CNC rezkarju izrezani deli se lepo prilegajo med seboj, zato je delo lahko hitro in enostavno. Dele le z olfa nožem odstranite iz plošče tako, da prerežete mostičke. Ostanek mostička obrusite z brusnim papirjem, ki ga nalepite na deščico. Ostale robove le pogladite in raziglite s finim brusnim papirjem zrnatosti 400 ali 500.
Continue reading “Piper Pa 18 Super Cub” »

Policijski čoln

KIT komplet Policijskega čolna.
Dolžina:  64 cm
Širina: 19 cm
Višina: 25 cm
Teža: 1,75 kg
Motor: Speed 600 8,4V
Akumulator: 9,6V – 2400 mAh
Konstrukcija: klasična lesena

Continue reading “Policijski čoln” »