2R design
Grafično oblikovanje
Razrez in montaža nalepk
CNC rezkanje
Laserska obdelava
Modelarstvo
Modelarske kategorije
Akrobacije
Aerodinamika
Spletna modelarska šola
Za začetnike
Zgodovina
Modelarstvo
Balonarstvo
Jadralna letala
Motorna letala
Slovenski konstruktorji
Zgodovinski članki
Knjiga
Najbolj brano
Zadnji prispevki
Anketa
Koliko modelov ste že zgradili?
 
Gostovanje
Anja
Andraž
 
Aktualno
Na naslovu www.2r.si nastaja prenovljena spletna stran,
ki bo po dokočanju zamenjala to na naslovu www.modelarstvo.si
 
Modelarstvo arrow Moji modeli arrow Zgodovina mojega modelarjenja
 
Zgodovina mojega modelarjenja
Novice - Moji modeli

Zgodovina mojega modelarjenja

Vsi moji modeli, pa tudi ostali izdelki, na začetku nosijo oznako 2R. Ta oznaka je nastala iz mojih začetnic imena in priimka (Robert Resman). Ker pa se začetnici RR ne podata najbolje, sem namesto dveh R-ov raje uporabil številko 2 in dodal črko R. Številka, ki sledi tej oznaki, označuje zaporedno številko izdelka, ki je bil narejen. Zaradi daljše števlike na registracijah pravih letal, pa sem začel šteti od številke 100.

Zaradi nepremišljenega označevanja so nekateri modeli pomešani, saj sem na začetku imel idejo, da se motorni in jadralni modeli številčijo posebej, kasneje pa sem si premislil in jih vključil v isto štetje. Vsi modeli pa ne nosijo te oznake, saj preprostih modelov, ki so bili narejeni mimogrede kot eksperimentalni modeli, ali pa niso bili dokončani, ne štejem. Prav tako ne štejem modelov, ki so bili narejeni za nekoga drugega.

Ker sem predvsem letalski modelar, in sem izdelal nekaj plovil predvsem za mlade modelarje na modelarskem krožku, sem plovila začel šteti na novo.

V sekciji Ostali projekti pa se nahajajo modeli, ki sem jih izdelal za koga drugega ali pa so ostali nedokončani in tako ne sodijo v skupino modelov, ki sem jih označeval z zaporedno številko. Zaradi pomanjkanja slikovnega gradiva je prikazanih veliko manj modelov kot pa jih je bilo v resnici.

 
 
 
 
Glavni meni
Modelarstvo
FPV letenje
Moji modeli
Načrti
Moja vzletna steza
Kit kompleti
Članki in nasveti
Modelarski krožek
Alpski pokal ALC
Načrti za otroke
Video filmi
Programi
Dogaja se
2R fly Forum
2R fly forum celostranski
FPV forum
Blog
Mali oglasi
Kazalo strani
Prijava na forum

Pozabil geslo?
Registracija Registriraj se
Obiskovalci
Obiskovalci: 1,387,239 (started: 2006-01-01) Obiskovalci danes: 232 Obiskovalci vceraj: 256 Obiskovalci na dan: Ø 293.35 Max. visitors per day: 1,391 (at (date): 2013-12-04) Max. page views per day: 18,882 (at (date): 2015-12-03) Page views: 9,140,940 Page views today: 683 Page views yesterday: 793 Page views per day: Ø 1,933.00 Page views per visitor: Ø 6.59 Online: 3 Obiskovalci Max. online: 71 (at (date): 2013-08-05, 13:34:08) Page views this page: 2,061 Your own page views: 48 JavaScript enabled: 0% (c) 2006 www.joom.la
Vreme

Vir: rtvslo.si
 
Optimizacija spletne strani, objava novosti tudi na Slovenski digg in web-strani.si