2R design
Grafično oblikovanje
Razrez in montaža nalepk
CNC rezkanje
Laserska obdelava
Modelarstvo
Modelarske kategorije
Akrobacije
Aerodinamika
Spletna modelarska šola
Za začetnike
Zgodovina
Modelarstvo
Balonarstvo
Jadralna letala
Motorna letala
Slovenski konstruktorji
Zgodovinski članki
Knjiga
Najbolj brano
Zadnji prispevki
Anketa
Koliko modelov ste že zgradili?
 
Gostovanje
Anja
Andraž
 
Aktualno
Na naslovu www.2r.si nastaja prenovljena spletna stran,
ki bo po dokočanju zamenjala to na naslovu www.modelarstvo.si
 
Modelarstvo arrow Kje sem
 
Kje sem
Opis poti iz smeri Ljubljana Natisni
Dostop iz smeri Ljubljana
Iz Ljubljane se peljete po gorenjski avtocesti mimo Kranja. Po odcepu Kranj zahod se avtocesta nekaj časa nadaljuje po ravnini nato pa spusti po klancu navzdol in takoj spet navzgor. Na vrhu se nahaja odcep za Ljubelj - Tržič - Podnart (A) in tukaj zavijete desno. Po 300 metrih je še en odcep desno za Podnart in zopet zavijete desno. Ta odcep zavije v podvoz glavne ceste, nato pa pridete v krožišče (B) v katerem zavijete v smeri Krope - Podnart. Ta cesta se nadaljuje skozi podvoz avtoceste, nato pa dober kilometer ob gozdu. V prvem križišču (C) zavijete desno v smeri Kropa - Podnart. To je stara gorenjska glavna cesta, ki se počasi vijugasto spušča po klancu navzdol skozi gozd. Po dobrem kilometru pridete do prvega križišča (D) v katerem zavijete levo zopet v smer Kropa - Podnart. Po 500 metrih prečkate most čez Savo in za mostom takoj železniški prehod (E). Sedaj ste v Podnartu in takoj za železniškim prehodom zavijete levo po glavni cesti.
Peljete skozi Podnart po glavni cesti, nato pa se cesta nadaljuje ob robu gozda. Za Podnartom je en del ceste nekoliko ožji (F), vendar se kmalu zopet razširi. Po približno štirih kilometrih od Podnarta pridete do prvega naselja Lipnica. Cesta se nekoliko vzpne in na vrhu klanca med dvema hišama, kjer je najožji del ceste, zagledate tablo za Srednjo Dobravo (G) in tukaj zavijete desno po klancu navzgor. Če ste slučajno zgrešili ta odcep se boste po 200 metrih naprej znašli ob tovarni Iskra Mehanizmi. To je znak, da ste spregledali odcep in na parkirišču obrnete nazaj.
Po tej cesti se peljete v klanec skozi gozd in nekaj ovinkih, nato pa cesta zapelje na čistino in pred vami se odpre planota Srednje Dobrave. Na vrhu klanca, kjer se naselje tudi začne (trgovina, gostilna pri Marički), peljete še dobrih 100 metrov naprej in na levi strani zagledate hišo z dobro vidno hišno številko 4a.
 
Zemljevid Natisni
Klikni za zemljevid
 

 
 
 
Glavni meni
Modelarstvo
FPV letenje
Moji modeli
Načrti
Moja vzletna steza
Kit kompleti
Članki in nasveti
Modelarski krožek
Alpski pokal ALC
Načrti za otroke
Video filmi
Programi
Dogaja se
2R fly Forum
2R fly forum celostranski
FPV forum
Blog
Mali oglasi
Kazalo strani
Prijava na forum

Pozabil geslo?
Registracija Registriraj se
Obiskovalci
Obiskovalci: 1,381,778 (started: 2006-01-01) Obiskovalci danes: 76 Obiskovalci vceraj: 225 Obiskovalci na dan: Ø 293.66 Max. visitors per day: 1,391 (at (date): 2013-12-04) Max. page views per day: 18,882 (at (date): 2015-12-03) Page views: 9,123,892 Page views today: 532 Page views yesterday: 631 Page views per day: Ø 1,939.06 Page views per visitor: Ø 6.60 Online: 5 Obiskovalci Max. online: 71 (at (date): 2013-08-05, 13:34:08) Page views this page: 12,125 Your own page views: 74 JavaScript enabled: 0% (c) 2006 www.joom.la
Vreme

Vir: rtvslo.si
 
Optimizacija spletne strani, objava novosti tudi na Slovenski digg in web-strani.si