2R design
Grafično oblikovanje
Razrez in montaža nalepk
CNC rezkanje
Laserska obdelava
Modelarstvo
Modelarske kategorije
Akrobacije
Aerodinamika
Spletna modelarska šola
Za začetnike
Zgodovina
Modelarstvo
Balonarstvo
Jadralna letala
Motorna letala
Slovenski konstruktorji
Zgodovinski članki
Knjiga
Najbolj brano
Zadnji prispevki
Anketa
Koliko modelov ste že zgradili?
 
Gostovanje
Anja
Andraž
 
Aktualno
Na naslovu www.2r.si nastaja prenovljena spletna stran,
ki bo po dokočanju zamenjala to na naslovu www.modelarstvo.si
 
Modelarstvo arrow Načrti za otroke arrow Igre
 
Igre
Mini golf Natisni
Mini golf prav gotovo vsi poznate. Čeprav ga igramo predvsem poleti, pa si lahko z nekaj truda naredite svoje igrišče in to kar v svoji sobi. Prava igra ima 18 različnih postaj, mi pa si jih bomo omislili manj. Oblike posameznega igrišča se spreminjajo, mi pa bomo uporabili le eno obliko, da bo pospravljena v omari zasedla čim manj prostora.

Preberi več...
 
Kegljanje Natisni
Igra, ki jo poznajo po vsem svetu, se je sicer razvila v več inačic z različnimi pravili, vendar je vsem skupno število kegljev, postavljenih v kegeljni križ. To je namišljena ploskev v obliki kvadrata, ki stoji na kotu.
Kegljišče, ki je pred vami, se imenuje Rusko kegljišče, ki je lahko različnih velikosti, vi pa si lahko izdelate igro, ki jo boste igrali tudi v mrzlih zimskih večerih na toplem.
Preberi več...
 
Šah Natisni

Igra izvira iz Indije in temelji na staroindijski filozofiji in mistiki števil. Figure so ponazarjale pet staroindijskih elementov narave; prostor, ogenj, vodo, zemljo in zrak, ki so se premikale v skladu z lastnostmi teh simbolov. Ta obred se je sčasoma izpopolnil in na sliki je nastala slika vojne in z njo povezana vojna sreča. Takšno igro so kmalu prevzeli Perzijci, ki so jo imenovali Čatrang. Po teh pravilih se je igra igrala ves srednji vek. Šah je prišel v Evropo v 8. stoletju prek Pirenejskega polotoka in po križarskih vojnah so ga poznali že po vsej stari celini in v času renesanse je doživel spremembo in razcvet. Šele v 15. stoletju pa lahko govorimo o igri, ki je po različnih spremembah in dopolnitvah dobila obliko šaha, kakršnega poznamo danes.

Preberi več...
 
Namizni nogomet Natisni

Za mrzle in deževne večere si lahko naredite preprosto igro. Priskrbite si večjo kartonsko škatlo in iz nje naredite majhno nogometno igrišče, kot ga vidite na sliki. Velikost škatle ni pomembna čeprav je res, da je na večjem "igrišču" veliko težje dosegati dobre zadetke kot na manjšem. Igro lahko igra poljubno število igralcev, vrtni red pa določite z žrebom.

Preberi več...
 
Nogomet s kocko Natisni

Z zelo malo truda si lahko naredite čudovito igro nogometa. Potrebujete le kos kartona, gumb ali leseno kroglico za žogo, dva gumba za vratarja ter igralno kocko. Če za žogo uporabite leseno kroglico, jo na enem koncu z brusnim papirjem nekoliko sploščite, da bo stabilno stala na svojem mestu. S črnim flomastrom jo lahko pobarvate tudi v pravih barvah nogometne žoge.

Preberi več...
 

 
 
 
Glavni meni
Modelarstvo
FPV letenje
Moji modeli
Načrti
Moja vzletna steza
Kit kompleti
Članki in nasveti
Modelarski krožek
Alpski pokal ALC
Načrti za otroke
Video filmi
Programi
Dogaja se
2R fly Forum
2R fly forum celostranski
FPV forum
Blog
Mali oglasi
Kazalo strani
Prijava na forum

Pozabil geslo?
Registracija Registriraj se
Obiskovalci
Obiskovalci: 1,381,702 (started: 2006-01-01) Obiskovalci danes: 0 Obiskovalci vceraj: 225 Obiskovalci na dan: Ø 293.67 Max. visitors per day: 1,391 (at (date): 2013-12-04) Max. page views per day: 18,882 (at (date): 2015-12-03) Page views: 9,123,363 Page views today: 3 Page views yesterday: 631 Page views per day: Ø 1,939.09 Page views per visitor: Ø 6.60 Online: 1 Obiskovalci Max. online: 71 (at (date): 2013-08-05, 13:34:08) Page views this page: 16,594 Your own page views: 21 JavaScript enabled: 0% (c) 2006 www.joom.la
Vreme

Vir: rtvslo.si
 
Optimizacija spletne strani, objava novosti tudi na Slovenski digg in web-strani.si